fredag 8. oktober 2010

Tilbake i TysklandNå er jeg tilbake etter to flotte uker i USA! Har lagt ut masse bilder på Facebook som de fleste har tilgang til, så jeg kommer nok ikke til å legge ut så mange bilder her siden Blogger bruker evig lang tid på å laste de opp...

Dessverre har jeg klart å bli syk, så bortsett fra en liten tur innom for å hilse på så har jeg ikke vært i stallen ennå. Det er veldig deilig å ha hest som andre bare tar seg av når man ikke selv har mulighet, hehe. Luksushestehold!Fonti har i tillegg klart å sparke seg på det ene bakbeinet ute i paddocken, så til hevelsen går ned får han uansett ta det med ro. Han har vært mye mer ute alene de siste ukene enn vanlig, så egentlig burde han være ferdig med å fise rundt i paddocken som en galning synes jeg.

Skal forsøke å få med meg noen hestefrelste venner med bil til en nyåpnet butikk litt utenfor Hannover snart, et slags heste-IKEA nærmest. Med unntak av noen sjabrakker og bandasjer solgte/ga jeg det meste av hesteutstyret med Florry da jeg solgte ham. Det hadde vel uansett ikke passet Fonti.

Nå er det bare å legge seg godt tilrette i sofaen med PCen på magen og halstabletter, lommetørkler og noe varmt å drikke innenfor rekkevidde...

3 kommentarer:

 1. Åh - HESTE_IKEA!!!!
  Høres altfor morsomt ut, hehe!
  Ønsker deg god bedring, Anne. Snart MÅ jeg vel inn på Facebook som alle andre....kjerringa mot strømmen er litt tungt i lengden.

  SvarSlett
 2. Det skal jo være mulig for andre å kunne se bildene også? mulig det er noe med innstillingene på albumet eller kanskje bare et og et bilde.

  Må innrømme at hesteikea hørtes ut til å være nesten for godt til å være sant. Her går det mot Oslo horse show, så det blir vel litt handling der tenker jeg.

  God bedring, husk å ikke erklær deg for frist, for fort. Da varer det stort sett lenger :)

  SvarSlett
 3. Jeg var ingen Facebook-fan selv i begynnelsen, men nå er jeg på grensen til avhengig, hehe. Særlig bildealbum er morsomt å se igjennom:)
  Jeg har stilt det inn sånn at bare venner kan se bildene, synes det er greit å ha det sånn. Man må vel unansett logge seg inn/registrere seg for å komme inn på siden i det hele tatt eller?

  Skulle hørt på deg Siri, følte meg noe bedre idag så var en tur i stallen og nå er jeg tilbake i sofaen under teppet...sitter her og blar i hestebutikkatalogen. De kaller det "megastore", så forventningene er skyhøye;)

  SvarSlett