onsdag 23. september 2009

Oppdatering

Etter noen ukers ferie er jeg tilbake i tyskerland. Først ut var en ukes biokjemikurs som egentlig var ganske vellykket for min del, ikke så komplisert som jeg hadde fryktet og jeg fikk også bekreftet at jeg er weiblich, dvs. ikke mann, gjennom fredagens DNA-testing ;)

Fredag kveld var kjemi-kveld, Jasmin, en fra kullet mitt, strøyk på kjemieksamen i august, så vi har gått igjennom en masse notater og oppgaver (og hun besto kjemien denne gangen!). Lørdag ble det shopping i Bremen på et digert outlet-senter, deretter fyrverkeri i Herrenhäuser Garten med en norsk medstudent og så fest i kollektivet her i huset til tidlig søndag... For første gang forsto jeg ganske mye av hva de sa, som oftest skjønner jeg heller lite etter at alle har drukket endel og musikken dunker i veggene. Corinna som også bor her hadde vært så smart og kjøpe sekt til naboene under oss og på forhånd beklaget for bråket så det ble ingen sinte besøk søndag fra de under.

Siden vi alle var ganske kake søndagen så skjedde det ikke så mye denne dagen, men jeg fikk lest litt og syklet en tur rundt Maschsee i sol og 24 grader!Mandag ble det tur til heste-Ikea og der fikk jeg brukt endel penger på hestegreier til hesten jeg ikke har og Jasmin fikk sett på dressursal til hesten hun har. Tirsdag forsatte shoppingen for oss begge, men denne gangen ble det ting til oss selv.

Imorgen er det dags for leirskole, eller bondegårdspraktikum som det heter. Vi skal til en gård som skolen driver en stykke utenfor byen. Der skal vi melke kuer kl 5 om morgenen og deretter ha undervisning i flere timer...Snakk om resept for å få folk til å sovne midt i forelesningen "Bestandsabschirmung und Qualitätskontrolle"! Jeg vet en som skal ta med seg kaffepulver og vannkoker ihvertfall.

2 kommentarer:

  1. Wow! Du har jo skrevet noe!
    Takk for sist forresten, håper du kom deg godt hjem ;-)

    SvarSlett
  2. JA!;) Skal virkelig forsøke å oppdatere med litt jevnere mellomrom...
    Takk for sist ja, det var koselig!

    SvarSlett