torsdag 21. januar 2010

Januar...

Kanskje på tide med en liten oppdatering? Dagene har gått ganske fort siden jeg kom ned hit igjen etter jul!
Noen av de tingene jeg har rukket i løpet av 2010 er:

- 3 prøver i Physiologie, 1 i Anatomie, og forbereder meg nå på de 2 neste
- holdt mitt første foredrag på tysk (!)om hvordan celler i rotters tarm reagerer på stress
- forsøkt å forklare tyskerne at 20 cm snø og -10 grader ikke kvalifiserer til "snøkaos" og "så kaldt at hestene må stå inne" ;)
- deltatt på Lehrgang (=helgekurs) på stallen, der jeg red denne søte her, 7 år e. Fürst Piccolo-Rubinstein-Weltmeyer:- blitt kastet av en 5-åring ("den kan være litt frekk" var vel dagens understatement;) og kalt bestemor fordi jeg ikke kommer opp på 1,76-hesten uten krakk!
- begynt å venne meg til at alt er dubbet til tysk på tv og kino - nå er det snart en selvfølge at Hugh Grant har Berlin-dialekt
- unngått å bli truffet i hodet av disse, som raser når det minst passer:- blitt medlem i rideklubben her, noe som kostet meg 170 euro (1400 kr) - og det er studentprisen! Vanlig pris er 240 euro i året...
- begynnt å bli litt redd for ikke å bestå prøvene på mandag og tirsdag...Noe som betyr at jeg burde ha slått av pcen for lenge siden;)

Bis bald!

3 kommentarer:

 1. Dæven, det var heftig pris i rideklubben. Lykke til på prøvene! :)

  SvarSlett
 2. Takk begge to:) Jeg sitter og strileser nå, så håper det går!

  Maria: Dersom jeg får kommet meg hjem til neste helg så sees vi sikkert:) Rart at de ikke gjør mer ut av treningen egentlig? Det er sikkert mange som ville sett på...

  Siri: Ja, og i tillegg er det krav om 25 arbeitstimer i året, ellers så må man betale seg ut av det også. Det er vel kanskje vanskelig å få folk til å stille opp på stevner o.l. ellers.
  Maria har kanskje sagt det allerede, men det er altså trening for Christoph Hess (tysk dressurguru) på Mørdre i helgen som kommer. Hvis du har tid og lyst så er det nok lærerikt å se på!

  SvarSlett